Word Swapphonereseller en verhoog je omzet!

Duizenden gebruikers genieten van zorgeloos bellen, internetten en appen met ons Swapphone abonnement. Zit jij in de ICT, automatisering of VOIP, en wil of doe je ook telecom, dan kunnen we samen jouw diensten uitbreiden met duurzame mobiele telefonie, zonder rompslomp. Wij swappen dat!

Mobiele telefoon as a service – Bereikbaarheid gegarandeerd

Swapphone levert ‘premium smartphones as a service’ van Apple, Samsung of Fairphone. Wij zorgen er voor dat iedere medewerker van jouw klant altijd voorzien is van een werkend premium mobiele telefoon. Dat is telefoonlease inclusief onze super Swapservice.

Is er defect of schade aan een toestel of is er sprake van diefstal? Daar heb je zelf geen omkijken meer naar, Swapphone regelt dit met jouw klant. Heeft je klant een problemen met het toestel? Dan kan hij of zij ook gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Breid je dienstenpakket uit!

 

De klant vraagt je waarschijnlijk al vaker of jij ook zijn smartphone kan leveren, vervangen of repareren. Waar je eerst ‘nee’ verkocht of uit service oogpunt je klant helpt, kunnen wij je nu helpen deze vraag om te zetten in een verdienmodel. Fijn voor jou en je klant. Een extra waardering en omzet voor jou.

Werk met ons samen, word partner.

Omdat jij ons helpt, helpen wij jou ook. Dus wanneer jij Swapphone aan je klant introduceert voor zorgeloos mobiel telefoongebruik, krijg jij van ons hiervoor een afsluitprovisie. Bij 50 telefoons kan dit oplopen tot € 2.250,- bij een looptijd voor 36 maanden, hier hoef je niets voor te doen, wij doen al het werk!

Sluit je een swapphone-fieldservice abonnement af op een nieuwe te leveren smartphone voor de Field service zorgeloze afhandeling van defect en schade, dan krijg je van ons eenmalig 15% van de contractwaarde. Bij een Plus abonnement van 24 maanden voor 50  toestellen met een waarde van €500,00 krijg je €592,00. Ook hier hoef je niets voor te doen! Wij ontzorgen je klant volledig bij defect en schade.

Word Swapphone reseller!

Neem contact op voor meer informatie!

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 14
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iphone 13 pro
iPhone 13 Pro
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 13
iPhone 13
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail of bel ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het bijvoorbeeld een softwareprobleem dan proberen we dit via mail of telefonisch met je op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan swappen we ‘m. Je ontvangt de volgende werkdag een vervangend toestel met een retourlabel waarmee je het (defecte) toestel naar ons kunt retourneren. 

Swapphone is verkrijgbaar in Nederland en België.

Je huurt het toestel van Swapphone. Er is geen sprake van afbetaling, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Wanneer je je toestel bij ons huurt blijft Swapphone altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

Het is mogelijk een bestelling te plaatsen met Knab bank. Knab bank doet geen IDIN verificatie daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig om je identiteit te verifiëren. 

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eenmalige contractkosten,  eerste maand en eventuele accessoires betaal je met iDEAL De betalingen van je maandelijkse kosten lopen via dockdock.

Wij vinden het belangrijk dat de overeenkomst tussen jou en Swapphone verantwoord is voor ons allebei.

Om risico’s op betalingsproblemen te beperken voeren wij geautomatiseerd krediettoetsingen uit. In deze toetsing wordt er gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. Dit is niet hetzelfde als een BKR-registratie. Bij ons huur je een smartphone en wordt er dus niets op jou naam geregistreerd.

Daarnaast kun je enkel een abonnement afsluiten wanneer je in het bezit bent van een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Staat je vraag er niet bij?

Apple toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van Apple.