Smartphone leasen, hoe werkt dat?

 

Een gloednieuwe smartphone scoren zonder je spaarvarken te plunderen? Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Je kunt een telefoon leasen zonder BKR-registratie, zodat je bijvoorbeeld ook in staat blijft om een huis te kopen. Ook voor bedrijven kun je werktelefoons leasen zonder vast te zitten aan lange contracten. Maak kennis met Swapphone.

Ons concept ‘Product as a Service’ zorgt ervoor dat je altijd een 100% werkende smartphone hebt, zonder dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Wat Swapphone onderscheidt, is onze toewijding aan uitstekende service. Bij Swapphone staan we altijd voor je klaar om eventuele problemen met je smartphone op te lossen. Of het nu gaat om reparatie bij schade of technische ondersteuning. Is je telefoon defect? Dan heb je de volgende werkdag een vervangend toestel in huis. Deze snelle service is bedoeld om ervoor te zorgen dat je altijd verbonden blijft en niet langdurig zonder een werkende smartphone hoeft te zitten. En het mooiste van alles? Je bent ook nog eens hartstikke duurzaam bezig.

Hoe werkt het leasen van een telefoon bij Swapphone?

Het leasen van een telefoon bij Swapphone is echt een eitje. Check hier hoe het in z’n werk gaat:

1. Kies je favoriete Swapphone.

Scroll door onze lijst met toestellen en kies het toestel dat bij jou past.  Of je nu de voorkeur geeft aan Apple of Samsung, Swapphone heeft een breed assortiment om uit te kiezen. Bepaal hoe lang je ‘m wilt hebben en voeg eventueel wat extra’s toe.

2. Bestel en ontvang je Swapphone

Heb je je keuze gemaakt? Top! Bestel voor 15.00 uur en je nieuwe toestel staat de volgende werkdag al op de stoep. Zo kun je snel je gegevens overzetten en genieten van je nieuwe telefoon.

3. Swappen bij problemen

Oeps, een probleempje met je toestel? Geen stress! Vraag een swap aan en voilà, de volgende dag heb je al een vervanger in handen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tegen problemen aanloopt met je toestel. Of het nu gaat om een defect of de wens voor een ander model, Swapphone regelt het voor je.

4. Upgrade wanneer je wilt

Zin in iets nieuws of wil je gewoon switchen? Bij Swapphone kan dat altijd*. Je zit nergens aan vast en je kunt je contract altijd upgraden of opzeggen. En als je besluit te stoppen, is dat ook geen probleem. Het opzeggen of upgraden van je contract is altijd mogelijk, afhankelijk van de door jou gekozen contractduur.

Voordelen voor consumenten en bedrijven 

Duurzaam

Bij Swapphone geven we smartphones een tweede leven. Of je nu gaat voor een splinternieuw model of eentje die al wat avonturen heeft beleefd, je draagt bij aan een betere wereld. Minder afval en meer liefde voor onze planeet. Bij Swapphone gaan we voor groen! 80% van onze smartphones heeft al wat avonturen beleefd (pre-owned), en slechts 20% is splinternieuw. Door te kiezen voor pre-owned toestellen, zeggen we ‘nee’ tegen overproductie en ‘ja’ tegen een duurzamere wereld!

Flexibiliteit

Scroll door onze lijst met toestellen en kies het toestel dat bij jou past. En na je contract? Lever je ‘m gewoon weer in of ga voor het nieuwste van het nieuwste. Bonus: zodra je door onze financiële toets bent, ontvang je het nieuwste toestel en krijg je geen BKR-registratie!

Financiële check

Even opletten: Swapphone doet na iedere aanvraag een financiële check. Dit is om te kijken of je de maandelijkse kosten kunt dragen. In deze toetsing wordt er ook gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. 

We willen natuurlijk dat zowel jij als wij met een gerust hart deze deal aangaan. Mocht je niet door deze financiële toets heen komen, dan moeten we je helaas teleurstellen: de aanvraag wordt dan geannuleerd en het betaalde bedrag wordt binnen 3 werkdagen teruggestort. We vinden het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn, zodat er geen verrassingen zijn voor beide partijen.

Geniet van jouw nieuwe smartphone

Na deze stappen ben je helemaal ready om te genieten van alle voordelen van Swapphone. Simpel, flexibel en vooral super chill! Waar wacht je nog op? Kies de smartphone die bij jou past en duik in de wereld van Swapphone. Start vandaag nog en kies hier je telefoon.

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 14
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iphone 13 pro
iPhone 13 Pro
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 13
iPhone 13
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail of bel ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het bijvoorbeeld een softwareprobleem dan proberen we dit via mail of telefonisch met je op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan swappen we ‘m. Je ontvangt de volgende werkdag een vervangend toestel met een retourlabel waarmee je het (defecte) toestel naar ons kunt retourneren. 

Swapphone is verkrijgbaar in Nederland en België.

Je huurt het toestel van Swapphone. Er is geen sprake van afbetaling, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Wanneer je je toestel bij ons huurt blijft Swapphone altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

Het is mogelijk een bestelling te plaatsen met Knab bank. Knab bank doet geen IDIN verificatie daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig om je identiteit te verifiëren. 

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eenmalige contractkosten,  eerste maand en eventuele accessoires betaal je met iDEAL De betalingen van je maandelijkse kosten lopen via dockdock.

Wij vinden het belangrijk dat de overeenkomst tussen jou en Swapphone verantwoord is voor ons allebei.

Om risico’s op betalingsproblemen te beperken voeren wij geautomatiseerd krediettoetsingen uit. In deze toetsing wordt er gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. Dit is niet hetzelfde als een BKR-registratie. Bij ons huur je een smartphone en wordt er dus niets op jou naam geregistreerd.

Daarnaast kun je enkel een abonnement afsluiten wanneer je in het bezit bent van een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Staat je vraag er niet bij?

Apple en Samsung toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van zowel Apple als Samsung.