"

Schade of diefstal

Smartphone uitgezocht? Let op kosten bij schade of diefstal.

Vastgestelde kosten bij schade: €50.00 

Vastgestelde kosten bij diefstal: €150.00 

Schade
Om in aanmerking te komen voor een schade swap (€50.00) is het verplicht om een hoesje en screenprotector te gebruiken. Deze worden gratis meegeleverd met het toestel. Mochten er onverhoopt geen hoesje en/of screenprotector op het toestel zitten dien je dit bij ons te melden. Indien kapot door gebruik, dien je deze zelf te vervangen. Wanneer je je hoesje en screenprotector niet mee stuurt tijdens de swap worden de volledige reparatiekosten in rekening gebracht.

Diefstal
Om in aanmerking te komen voor een diefstal swap (€150.00) is het verplicht om dit binnen 24 uur te melden bij Swapphone.  Je dient een proces verbaal van diefstal door de politie te overleggen met daarin vermeld dat het toestel eigendom is van Swaphone en ook het imei- en/of serienummer van het toestel.

Let op! De eerste 2 maanden na ingangsdatum van je huurovereenkomst kun je geen aanspraak maken op de schade of diefstal claim. Daarnaast kun je maximaal 1 schade of diefstal per jaar claimen mits je voldoet aan de algemene voorwaarden.