"

Schade of diefstal

Smartphone uitgezocht? Let op kosten bij schade of diefstal.

Vastgestelde kosten bij schade: €50.00 

Vastgestelde kosten bij diefstal: €150.00 

Schade
Om in aanmerking te komen voor een schade swap (€50.00) is het verplicht om een hoesje en screenprotector te gebruiken. Deze worden gratis meegeleverd met het toestel. Mochten er onverhoopt geen hoesje en/of screenprotector op het toestel zitten dien je dit bij ons te melden. Indien kapot door gebruik, dien je deze zelf te vervangen. Wanneer je je hoesje en screenprotector niet mee stuurt tijdens de swap worden de volledige reparatiekosten in rekening gebracht.

Diefstal
Om in aanmerking te komen voor een diefstal swap (€150.00) is het verplicht om dit binnen 24 uur te melden bij Swapphone.  Je dient een proces verbaal van diefstal door de politie te overleggen met daarin vermeld dat het toestel eigendom is van Swaphone en ook het imei- en/of serienummer van het toestel.

Let op! De eerste 3 maanden na ingangsdatum van je huurovereenkomst kun je geen gebruik maken van onze schade of diefstal service. Daarnaast kun je maximaal 1 keer per 12 maanden gebruik maken van onze schade of diefstal service mits je voldoet aan onze algemene voorwaarden.

Voorbeeld: Julia heeft haar telefoon laten vallen en vraagt een swap aan op 10-09-2022. Ze voldoet aan de voorwaarden en betaalt €50. Wanneer Julia vóór 10-09-2023 haar toestel opnieuw laat vallen dan betaalt ze de volledige reparatiekosten. Na 10-09-2023 kan Julia weer gebruik maken van onze schade/diefstal service.