"

Ons concept: iPhone huren

Betaal nooit meer een groot bedrag voor de aanschaf van de allernieuwste smartphone. Huur je iPhone bij Swapphone! Direct een vervangend toestel als je huidige telefoon het laat afweten. Elke maand hetzelfde bedrag betalen en dus geen onverwachte kosten. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bestel dan vandaag nog jouw swapphone.

 

iPhone huren in plaats van kopen

In eerste instantie lijkt het aantrekkelijk: je eigen smartphone bezitten. Echter zijn de aanschafprijzen tegenwoordig erg hoog. En als je je eigen smartphone laat vallen heb je dikke pech. Bij het huren of leasen van een iPhone heb je daar geen last van. Aan een leaseconstructie zitten nu eenmaal een aantal interessante voordelen:

  • je kunt het mobieltje kiezen dat het best bij jou past;
  • je weet exact wat je iedere maand betaalt voor de huur van je toestel;
  • mocht er iets mis zijn met je telefoon (op software- of hardware niveau) dan wordt per direct vervanging geregeld (swappen);
  • upgraden naar een nieuwer iPhone model is geen probleem;
  • Na de looptijd van je contract is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Waar het bij een iPhone huren eigenlijk op neer komt, is dat je de rest van je leven nooit meer zonder een goed werkend device hoeft te zitten.

 

Een iPhone huren? Volop keuzemogelijkheid!

Kies je favoriete iPhone in de gewenste kleur. De iPhone die je huurt is altijd simlock vrij. Je regelt zelf een simkaart. Wij geven je er een hoesje en screenprotector ter waarde van €30,00 bij. Natuurlijk kun je ook je eigen hoesje gebruiken, belangrijk is dat je toestel goed beschermd is tegen val- stoot- of drukschade.

iphone-hurenWist je trouwens dat Nederland  wereldwijd behoort tot de koplopers als het gaat om internetgebruik op mobiele apparaten?(Denemarken en Zweden scoren met 88% bijzonder hoog, direct daarna volgt Nederland met 86%). Dit betekent dat van alle 100 Nederlanders er 86 buitenshuis en buiten de werkplek om regelmatig online zijn op laptop, tablet en / of smartphone.

Wil jij ook een iPhone huren? Bij Swapphone kun je kiezen uit de nieuwste modellen. De iPhone SE, 6S en 7 zitten ook in ons assortiment. Bestel het toestel dat jij graag wilt hebben en wij zorgen ervoor dat je ‘m snel aan de voordeur afgeleverd krijgt.

 

 

Onze klanten zijn meer dan tevreden over Swapphone

Betrouwbaarheid vinden wij heel erg belangrijk. Wij vragen daarom onze Swapphone gebruikers een eerlijke review te plaatsen bij bijvoorbeeld Trustpilot.

Van de mensen die de moeite hebben genomen hun mening over Swapphone openbaar te maken, beoordeelt 78% ons als ‘uitstekend’ (de hoogste waardering). En daar zijn wij als Swapphone-team heel erg trots op! Een paar citaten van de beoordelaars:

  • “… snelle levering en goede service.”
  • “Goed bereikbaar voor vragen.”
  • “Prima ervaring met de telefoon die ik ontvangen heb…”
  • “Zeker een aanrader voor anderen”.

Bestel jouw swapphone vandaag nog online

Wil jij morgen over een (zo goed als) nieuwe iPhone beschikken waarop je eindeloos lang mee kunt appen, series kunt kijken en muziek kunt luisteren? Swapphone is dé partij die je zoekt. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen maken we de deal in orde. Dit betekent heel concreet dat de telefoon van jouw keuze vandaag nog wordt verzonden.