"

Kies voor Swapphone en bespaar veel GEDOE door een telefoon te huren

Swapphone werkt super makkelijk en bij schade, defect of diestal is alles fantastisch goed geregeld. Je betaalt namelijk alleen voor het gebruik. De maandprijzen die we vragen, zullen je aangenaam verrassen. Wat het abonnement betreft, ben je helemaal vrij om te kiezen. Alle providers bieden tegenwoordig aantrekkelijke sim only abonnementen aan, dus ook daar kun je op besparen. Wil je een telefoon huren? Kies dan voor Swapphone!

De pre’s van een telefoon huren

telefoon-hurenWe zetten graag de voordelen van het huren van een Swapphone voor je op een rijtje:

  • Je beschikt altijd over een goed werkende smartphone;
  • Je betaalt een vast bedrag per maand;
  • Je hebt levenslange garantie op je huur toestel;
  • Je wordt niet BKR-geregistreerd;
  • Je ontvang het toestel snel in huis (de eerstvolgende werkdag al!).

Kortom, heb jij snel een nieuwe telefoon nodig, maar kun je of wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een Swapphone!

Populaire iPhone en Samsung toestellen mét accessoires

Swapphone heeft zich gespecialiseerd in iPhone en Samsung toestellen, simpelweg omdat daar de meeste vraag naar is. Je kunt bij ons terecht voor de meest recente modellen. Op dit moment zijn de volgende modellen bijzonder populair. De waterbestendige iPhone 11 Pro met triple camerasysteem (groothoeklens, ultra groothoeklens en telelens). De iPhone X met een 6,1-inch Liquid Retina HD-display die tot 16 uur video kan afspelen. En de nog altijd zeer geliefde iPhone 8 met een 4,7- of 5,5-inch Retina HD-display. 

Zorgeloos swappen bij Swapphone

Swapphone biedt iets unieks: de kans om bij defecten of schade de volgende werkdag al over een vervangende iPhone of Samsung te beschikken. Zodat je net als je vrienden eindeloos kunt streamen, FaceTimen, appen et cetera.  De telefoon blijft in het bezit van Swapphone, jij leaset ‘m van ons. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid dragen. Werkt je Swapphone nog perfect, maar ben jij toe aan een ander model? Kies online een nieuw toestel in een vette kleur, lever de oude swapphone in en de swap is een feit. Na een swap kan het maandbedrag veranderen, maar heel schokkend zal dit niet zijn. En het allerleukste: je mag net zo vaak swappen als je wilt.

Telefoon huren met levenslange garantie en geweldige service

We noemden het hiervoor al: de levenslange garantie die je krijgt bij Swapphone. Wat we hiermee bedoelen? De zekerheid dat je op school, thuis, als je aan het werkt bent of vakantie viert in eigen land -altijd en overal dus!- een werkende telefoon in je handen hebt. En niet zomaar een toestel, de smartphone van jouw keuze. Regel je een smartphone bij providers als KPN, Vodafone en T-Mobile dan moet je tot de einddatum van het contract wachten tot je een nieuwe telefoon kunt uitzoeken. Wil je er eerder eentje hebben, dan ga je daar flink voor betalen. Bij Swapphone switch je naar een andere telefoon op ieder gewenst moment. Nog vragen? De Swapphone helpdesk helpt je graag. Je kunt online chatten door op ‘? Help’ te klikken. Als je liever appt, mailt of belt gebruik dan: +31 85 048 1941 of info@swapphone.nl.