"

Goed geregeld; iPhone 12 lease

Zoals ieder jaar komt er een nieuwe iPhone uit. iPhone 12 lease bij Swapphone is natuurlijk een feit. Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar de nieuwste smartphone kan gebruiken voor een vast bedrag per maand zonder hoge aanschafkosten en je hebt geen BKR-registratie.

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone 12?

Vanaf de iPhone X modellen zien iPhones er ongeveer hetzelfde uit. Dat gaat met de iPhone 12 serieus veranderen. De iPhone 12 zal meer retro worden zoals de iPhone 4 maar dan uiteraard met de nieuwste technieken. Qua kleuren zijn er weer legio opties beschikbaar. Vooral in het begin zal het lastig worden om de kleur naar keuze te krijgen omdat de de verkopen altijd heel hard gaan.

Ook krijg je weer meerdere camera’s zoals bij de iPhone 11. De Pro versie gaat dus weer geweldige foto’s en video’s voor je maken. Wij zijn echt mega enthousiast over de kwaliteit van de Pro modellen, zeker de nachtmodus is geweldig! We hopen dat jullie er ook veel gebruik van gaan maken!

Het scherm van de iPhone 12 is ook een 6,1 inch scherm zoals je gewend bent van het vorige model en je kan genieten van een Oled display voor de beste kwaliteit. Je kan straks kiezen uit de standaard iPhone 12 en de iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 lease

Uiteraard bieden wij ook de iPhone 12 aan tegen een vast bedrag per maand met levenslange garantie, bijpassend hoesje en screenprotector. iPhone 12 lease doe je dus bij Swapphone!

Je bent lekker flexibel, je kiest een maandelijks opzegbaar contract of een jaarcontract. Wanneer je schade hebt dan zorgen wij ervoor dat we de iPhone 12 de volgende werkdag vervangen aan de deur. Swappen noemen we dat.

iphone-12-leaseBestellen kan je gemakkelijk online! Je doet de betaling via iDEAL en daarna teken je het contract via je bank met iDIN. Binnen enkele stappen heb jij je iPhone 12 in huis zonder dat je uren in de rij staat en zonder dat je er een mega bedrag voor hoeft te betalen.

iPhone 12 lease doe je dus Swapphone zonder zorgen!