"

Goed geregeld; iPhone 12 lease

Zoals ieder jaar komt er een nieuwe iPhone uit. Ook de iPhone 12 lease je bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar de nieuwste smartphone kan gebruiken voor een vast bedrag per maand zonder hoge aanschafkosten en zonder BKR-registratie.

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone 12?

Vanaf de iPhone X modellen zien alle iPhones er ongeveer hetzelfde uit. Dat is met de iPhone 12 niet het geval. De iPhone 12 zal meer retro worden zoals de iPhone 4 maar dan uiteraard met de nieuwste technieken. Qua kleuren zijn er weer legio opties beschikbaar. Vooral in het begin zal het lastig worden om de kleur naar keuze te krijgen omdat de verkopen altijd heel hard gaan.

Ook heeft de iPhone 12 meerdere camera’s net zoals de iPhone 11. Vooral de Pro versie gaat weer geweldige foto’s en video’s voor je maken. Wij zijn echt mega enthousiast over de kwaliteit van de Pro modellen, zeker de nachtmodus is geweldig! We gunnen jullie allemaal een toestel met deze geweldige features.

Het scherm van de iPhone 12 is een 6,1 inch scherm zoals je gewend bent van het vorige model, daarnaast kun je genieten van een Oled display voor de beste kwaliteit. Je kan straks kiezen uit de standaard iPhone 12 en de iPhone 12 Pro.

iPhone 12 lease

Natuurlijk bieden wij ook de iPhone 12  aan voor een vast bedrag per maand met levenslange garantie, bijpassend hoesje en screenprotector. De iPhone 12 lease je dus bij Swapphone!

Je bepaalt zelf de flexibiliteit van je contractduur. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, een jaar, tweejaar of driejaar contract, de keuze is geheel aan jou. Wanneer je schade hebt dan zorgen wij ervoor dat we de iPhone 12 de volgende werkdag wordt vervangen aan de deur. Swappen noemen we dat.

iphone-12-leaseBestellen kan gemakkelijk online! Je doet de betaling via iDEAL en daarna teken je het contract via je bank met iDIN. Binnen enkele stappen heb jij je iPhone 12 afgerond en de volgende werkdag heb je je toestel in huis zonder dat je uren in de rij staat en zonder mega hoge aanschafkosten.

iPhone 12 lease doe je dus bij Swapphone zonder zorgen!