Goed geregeld; iPhone 12 lease

Zoals ieder jaar komt er een nieuwe iPhone uit. Ook de iPhone 12 lease je bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar de nieuwste smartphone kan gebruiken voor een vast bedrag per maand zonder hoge aanschafkosten en zonder BKR-registratie.

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone 12?

Vanaf de iPhone X modellen zien alle iPhones er ongeveer hetzelfde uit. Dat is met de iPhone 12 niet het geval. De iPhone 12 zal meer retro worden zoals de iPhone 4 maar dan uiteraard met de nieuwste technieken. Qua kleuren zijn er weer legio opties beschikbaar. Vooral in het begin zal het lastig worden om de kleur naar keuze te krijgen omdat de verkopen altijd heel hard gaan.

Ook heeft de iPhone 12 meerdere camera’s net zoals de iPhone 11. Vooral de Pro versie gaat weer geweldige foto’s en video’s voor je maken. Wij zijn echt mega enthousiast over de kwaliteit van de Pro modellen, zeker de nachtmodus is geweldig! We gunnen jullie allemaal een toestel met deze geweldige features.

Het scherm van de iPhone 12 is een 6,1 inch scherm zoals je gewend bent van het vorige model, daarnaast kun je genieten van een Oled display voor de beste kwaliteit. Je kan straks kiezen uit de standaard iPhone 12 en de iPhone 12 Pro.

iPhone 12

iPhone 12 lease

Natuurlijk bieden wij ook de iPhone 12  aan voor een vast bedrag per maand met levenslange garantie, bijpassend hoesje en screenprotector. De iPhone 12 lease je dus bij Swapphone!

Je bepaalt zelf de flexibiliteit van je contractduur. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, een jaar, tweejaar of driejaar contract, de keuze is geheel aan jou. Wanneer je schade hebt dan zorgen wij ervoor dat we de iPhone 12 de volgende werkdag wordt vervangen aan de deur. Swappen noemen we dat.

Bestellen kan gemakkelijk online! Je doet de betaling via iDEAL en daarna teken je het contract via je bank met iDIN. Binnen enkele stappen heb jij je iPhone 12 afgerond en de volgende werkdag heb je je toestel in huis zonder dat je uren in de rij staat en zonder mega hoge aanschafkosten.

iPhone 12 lease doe je dus bij Swapphone zonder zorgen!

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 14
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iphone 13 pro
iPhone 13 Pro
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 13
iPhone 13
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail of bel ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het bijvoorbeeld een softwareprobleem dan proberen we dit via mail of telefonisch met je op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan swappen we ‘m. Je ontvangt de volgende werkdag een vervangend toestel met een retourlabel waarmee je het (defecte) toestel naar ons kunt retourneren. 

Swapphone is verkrijgbaar in Nederland en België.

Je huurt het toestel van Swapphone. Er is geen sprake van afbetaling, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Wanneer je je toestel bij ons huurt blijft Swapphone altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

Het is mogelijk een bestelling te plaatsen met Knab bank. Knab bank doet geen IDIN verificatie daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig om je identiteit te verifiëren. 

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eenmalige contractkosten,  eerste maand en eventuele accessoires betaal je met iDEAL De betalingen van je maandelijkse kosten lopen via dockdock.

Wij vinden het belangrijk dat de overeenkomst tussen jou en Swapphone verantwoord is voor ons allebei.

Om risico’s op betalingsproblemen te beperken voeren wij geautomatiseerd krediettoetsingen uit. In deze toetsing wordt er gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. Dit is niet hetzelfde als een BKR-registratie. Bij ons huur je een smartphone en wordt er dus niets op jou naam geregistreerd.

Daarnaast kun je enkel een abonnement afsluiten wanneer je in het bezit bent van een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Staat je vraag er niet bij?

Apple en Samsung toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van zowel Apple als Samsung.