"

Goed geregeld; iPhone 13 lease

Zoals ieder jaar komt er een nieuwe iPhone uit. Ook de iPhone 13 lease je bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar de nieuwste smartphone kan gebruiken voor een vast bedrag per maand. Super easy!

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone 13?

De iPhone 13 is het nieuwste device van Apple. Ondanks dat de telefoon erg lijkt op zijn voorganger de iPhone 12 is het design op veel vlakken toch zeker een tikje beter! Zo heeft de iPhone 13 een kleinere notch. Deze is kleiner doordat Apple de Face ID-onderdelen heeft verkleint. Nog meer scherm over voor het beste beeld.

Met zijn 7,65 milimeter is de iPhone 13 veel dunner dan de meeste telefoons. Ideaal om de telefoon met een hand te bedienen. Ook kan hij tegen een stootje: alleen het sterkste aluminium en krachtigste keramische glas zijn goed genoeg voor de smartphone van Apple. Op deze manier blijft de telefoon langer goed en kan de telefoon dus jaren mee!

De iPhone 13 heeft een IP68-certificaat. Dit wil zeggen dat de telefoon zowel stof als waterdicht is. De waterdichtheid garantie geld tot zes meter diepte voor een half uur lang. 

iPhone 13 lease

Natuurlijk bieden wij ook de iPhone 13  aan voor een vast bedrag per maand met levenslange garantie, bijpassend hoesje en screenprotector. De iPhone 13 lease je dus bij Swapphone!

Je bepaalt zelf de flexibiliteit van je contractduur. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, een jaar, tweejaar of driejaar contract, de keuze is geheel aan jou. Wanneer je schade hebt dan zorgen wij ervoor dat we de iPhone 13 de volgende werkdag wordt vervangen aan de deur. Swappen noemen we dat.

iphone-12-leaseBestellen kan gemakkelijk online! Je doet de betaling via iDEAL en daarna teken je het contract via je bank met iDIN. Binnen enkele stappen heb jij je iPhone 13 afgerond en de volgende werkdag heb je je toestel in huis zonder dat je uren in de rij staat en zonder mega hoge aanschafkosten.

iPhone 13 lease doe je dus bij Swapphone zonder zorgen!