Beschik over een altijd werkende telefoon met een LEASE iPhone

Het Swapphone concept is geniaal én simpel. Voor een acceptabel, vast bedrag per maand lease je de gewenste iPhone. Het toestel is nieuw of bijna nieuw; het is in ieder geval tiptop in orde en werkt perfect.  Afhankelijk van je contracttype kun je maandelijks opzeggen, je hoeft dus niet vast te zitten aan een lang  contract. Waar je wel aan vast zit -nou ja, wat je van ons cadeau krijgt- is levenslange garantie. Dit betekent dat als de iPhone het laat afweten je de volgende werkdag vervangend toestel opgestuurd krijgt.

Waarom swappen in plaats van kopen?

We leven in een snel veranderende, online wereld met een groeiende deeleconomie. Voor een klein bedrag per maand luisteren we onbeperkt naar muziek. Via een app lenen we een elektrische scooter. Werkplekken zijn flexibel.  Bezit wordt steeds minder belangrijk. Toch willen we wel beschikken over de nieuwste apparaten en de laatste apps. Dit geldt zeker voor smartphones. Ieder jaar weer komen er nieuwe modellen uit.

Ook al kun je het gemakkelijk betalen, het is toch zonde om steeds weer een fors bedrag te betalen om ieder jaar over de nieuwste iPhone te beschikken. Het gaat erom dat je online kunt doen wat je wilt doen. Dat alles snel en smooth werkt. En dat je direct een nieuwe phone krijgt als ‘ie het niet meer doet. Swappen noemen wij dat. Dat zijn de voordelen van huren oftewel leasen!

Swapphone is hét adres voor een lease iPhone!

De keuze uit top-iPhones is groot. Wij van Swapphone bieden je de volgende modellen:

iPhone 6s; iPhone 7; iPhone 8; iPhone X; iPhone Xr; iPhone Xs; iPhone 11; iPhone 11 Pro; iPhone 12; iPhone 12 Pro.lease iphone

De kleur kies je zelf. Alle telefoons zijn helemaal of net niet helemaal nieuw. Voordat ze naar onze klanten gaan, worden de lease iPhones uitgebreid getest en gecontroleerd. Stuk voor stuk zien ze er strak uit en werken ze optimaal. Een laadkabel wordt meegeleverd. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij regelen het voor je! Een screenprotector en hoesje ter waarde van €30,00 worden standaard meegeleverd, daar hoef je niet extra voor te betalen.

Met een lease iPhone geniet je volop van je vrijheid

De telefoons van Swapphone zijn simlock vrij. De simkaart regel je zelf. Wordt het KPN, Vodafone, T-Mobile of toch liever Youfone? De keuze van een provider laten we helemaal aan jou over. Wat Swapphone regelt, is een uitstekend werkende smartphone. Daar vragen we een eerlijk vast bedrag per maand voor en that’s it! Heb je de telefoon niet meer nodig, dan lever je ‘m in. Wil je een snellere telefoon of eentje in een andere hippe kleur? Binnen één werkdag wordt die aan je voordeur afgeleverd.

iPhone leasen? Online geregeld

Jouw lease iPhone regel je online. ’s Morgens, ’s avonds of midden in de nacht; het maakt ons niet uit. Swapphone staat 24/7 tot jouw beschikking. Op de site staat een overzicht van beschikbare telefoons met prijzen. Heb je de iPhone gevonden die je zoekt? Klik erop, vul wat gegevens in, doe een eerste betaling en het is geregeld.

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 14
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iphone 13 pro
iPhone 13 Pro
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 13
iPhone 13
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail of bel ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het bijvoorbeeld een softwareprobleem dan proberen we dit via mail of telefonisch met je op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan swappen we ‘m. Je ontvangt de volgende werkdag een vervangend toestel met een retourlabel waarmee je het (defecte) toestel naar ons kunt retourneren. 

Swapphone is verkrijgbaar in Nederland en België.

Je huurt het toestel van Swapphone. Er is geen sprake van afbetaling, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Wanneer je je toestel bij ons huurt blijft Swapphone altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

Het is mogelijk een bestelling te plaatsen met Knab bank. Knab bank doet geen IDIN verificatie daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig om je identiteit te verifiëren. 

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eenmalige contractkosten,  eerste maand en eventuele accessoires betaal je met iDEAL De betalingen van je maandelijkse kosten lopen via dockdock.

Wij vinden het belangrijk dat de overeenkomst tussen jou en Swapphone verantwoord is voor ons allebei.

Om risico’s op betalingsproblemen te beperken voeren wij geautomatiseerd krediettoetsingen uit. In deze toetsing wordt er gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. Dit is niet hetzelfde als een BKR-registratie. Bij ons huur je een smartphone en wordt er dus niets op jou naam geregistreerd.

Daarnaast kun je enkel een abonnement afsluiten wanneer je in het bezit bent van een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Staat je vraag er niet bij?

Apple toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van Apple.