"

Bij Swapphone een samsung leasen

Een Samsung leasen doe je bij Swapphone! Alle populaire modellen zijn beschikbaar voor een eerlijk tarief. De leaseafspraken zijn flexibel: je kunt per maand opzeggen (afhankelijk van het door jou gekozen contract). Wil jij een recente smartphone, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een Swapphone.

Samsung leasen in een notendop

Misschien ben je nog niet bekend met het fenomeen Samsung leasen -en een fenomeen is het zeker: uniek, bijzonder en geniaal!-. Swap je het al? Leasen betekent eigenlijk gewoon huren. Je huurt een Samsung van Swapphone. We hebben verschillende Samsung modellen beschikbaar. Ze zijn van binnen en buiten helemaal gecheckt, schoongemaakt en geüpdatet. Ook wanneer ze eerder gebruikt zijn zorgen wij ervoor dat ze er super strak uitzien en net zo goed werken als een gloednieuwe telefoon.

Bovendien hoort bij elke Samsung een vast bedrag per maand. Dit is een all-in tarief waar niks meer bij komt. Als je na een paar maanden behoefte hebt aan een ander Samsung model, bijvoorbeeld eentje met een betere camera of meer opslag, dan kun je swappen wanneer je wilt. Je geeft online door welke phone je wilt hebben, die wordt direct naar je verzonden. Zodra je deze telefoon ontvangen hebt, stuur je de oude naar ons retour. Voor deze ruil hoef je niks te betalen. Wel zal het maandbedrag aangepast worden, maar dat wist je natuurlijk al.

Swappen is geen must. Bevalt de Samsung, dan is ‘ie voor jou. Zolang als jij wilt. Voor een simkaart met een abonnement zorg je zelf. De afspraken die je met Swapphone maakt, gaan alleen over het toestel. Je hebt bij ons de keuze uit een flexibel contract, een jaar, tweejaar of driejaar contract.

Jouw favoriete Samsung leasen

We geven je graag wat voorbeelden van smartphones die Swapphone op korte termijn bij jou kan afleveren. De super betrouwbare Samsung S8+ in de kleur zwart. Deze phone heeft een 6.2 inch-scherm, een dual 12 MP-camera, 64 GB opslag en 4 GB werkgeheugen. Van het mooie design en de krachtige batterij word jij vast heel blij. Deze is verkrijgbaar vanaf €12,39 p.m.

Is je budget iets ruimer? Dan is de Samsung S20+ 5G een echte aanrader. Hij draait op Google Android 10.0 en heeft ongekende foto- en videomogelijkheden. Deze hebben we beschikbaar in de kleuren zwart en blauw. Ben jij fan van de Samsung S9 of S10, ook die bieden wij aan! Alle smartphones  worden inclusief oplader, hoesje en screenprotector geleverd.

Swapphone is dé ideale leasepartner

Een Samsung leasen bij Swapphone betekent dat je levenslange garantie krijgt. De telefoons zijn in perfecte staat, maar er kan natuurlijk schade ontstaan of je toestel kan gestolen worden. Softwareproblemen worden op afstand opgelost. Kapotte smartphones komen in aanmerking voor reparatie. Is dit niet meer mogelijk, dan mag je een andere Samsung uitzoeken.

samsung leasenVoor reparatie en vervanging gelden vaste, lage bedragen. Swapphone zorgt ervoor dat je vanaf nu altijd en overal over een goed werkende Samsung beschikt. Een ander groot voordeel van een Samsung leasen, is dat je geen BKR-registratie krijgt. De telefoon blijft officieel eigendom van Swapphone en dus wordt er geen melding van gemaakt.

Kortom hebben we je enthousiast gemaakt en wil jij ook een Samsung leasen? Laat snel van je horen, dan zorgen wij ervoor dat jouw toestel morgen bij jou aan de deur wordt bezorgd.