Samsung leasen

BIJ SWAPPHONE EEN SAMSUNG LEASEN

"

Bij Swapphone een samsung leasen

Een Samsung leasen doe je bij Swapphone! Alle populaire modellen zijn beschikbaar voor een eerlijk tarief. De leaseafspraken zijn flexibel: je kunt per maand opzeggen (afhankelijk van het door jou gekozen contract). Wil jij een recente smartphone, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een Swapphone.

Samsung leasen in een notendop

Misschien ben je nog niet bekend met het fenomeen Samsung leasen -en een fenomeen is het zeker: uniek, bijzonder en geniaal!-. Swap je het al? Leasen betekent eigenlijk gewoon huren. Je huurt een Samsung van Swapphone. We hebben verschillende Samsung modellen beschikbaar. Ze zijn van binnen en buiten helemaal gecheckt, schoongemaakt en geüpdatet. Ook wanneer ze eerder gebruikt zijn zorgen wij ervoor dat ze er super strak uitzien en net zo goed werken als een gloednieuwe telefoon.

Bij elke Samsung hoort een vast bedrag per maand. Dit is een all-in tarief waar niks meer bij komt. Als je na een paar maanden behoefte hebt aan een ander Samsung model, bijvoorbeeld eentje met een betere camera of meer opslag, dan kun je swappen wanneer je wilt. Je geeft online door welke phone je wilt hebben, die wordt direct naar je verzonden. Zodra je deze telefoon ontvangen hebt, stuur je de oude naar ons retour. Voor deze ruil hoef je niks te betalen. Wel zal het maandbedrag aangepast worden, maar dat wist je natuurlijk al.

Swappen is geen must. Bevalt de Samsung, dan is ‘ie voor jou. Zolang als jij wilt. Voor een simkaart met een abonnement zorg je zelf. De afspraken die je met Swapphone maakt, gaan alleen over het toestel. Je hebt bij ons de keuze uit een flexibel contract, een jaar, tweejaar of driejaar contract.

Jouw favoriete Samsung

We geven je graag wat voorbeelden van smartphones die Swapphone op korte termijn bij jou kan afleveren. De super betrouwbare Samsung S8+ in de kleur zwart. Deze phone heeft een 6.2 inch-scherm, een dual 12 MP-camera, 64 GB opslag en 4 GB werkgeheugen. Van het mooie design en de krachtige batterij word jij vast heel blij. Deze is verkrijgbaar vanaf €12,39 p.m.

Is je budget iets ruimer? Dan is de Samsung S20+ 5G een echte aanrader. Hij draait op Google Android 10.0 en heeft ongekende foto- en videomogelijkheden. Deze hebben we beschikbaar in de kleuren zwart en blauw. Ben jij fan van de Samsung S9 of S10, ook die bieden wij aan! Alle smartphones  worden inclusief oplader, hoesje en screenprotector geleverd.

Swapphone is dé ideale leasepartner

Een Samsung leasen bij Swapphone betekent dat je levenslange garantie krijgt. De telefoons zijn in perfecte staat, maar er kan natuurlijk schade ontstaan of je toestel kan gestolen worden. Softwareproblemen worden op afstand opgelost. Kapotte smartphones komen in aanmerking voor reparatie. Is dit niet meer mogelijk, dan mag je een andere Samsung uitzoeken.

samsung leasenVoor reparatie en vervanging gelden vaste, lage bedragen. Swapphone zorgt ervoor dat je vanaf nu altijd en overal over een goed werkende Samsung beschikt. Een ander groot voordeel van een Samsung leasen, is dat je geen BKR-registratie krijgt. De telefoon blijft officieel eigendom van Swapphone en dus wordt er geen melding van gemaakt.

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil jij ook een Samsung leasen? Laat snel van je horen, dan zorgen wij ervoor dat jouw toestel morgen bij jou aan de deur wordt bezorgd.

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 14
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iphone 13 pro
iPhone 13 Pro
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 13
iPhone 13
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail of bel ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het bijvoorbeeld een softwareprobleem dan proberen we dit via mail of telefonisch met je op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan swappen we ‘m. Je ontvangt de volgende werkdag een vervangend toestel met een retourlabel waarmee je het (defecte) toestel naar ons kunt retourneren. 

Swapphone is verkrijgbaar in Nederland en België.

Je huurt het toestel van Swapphone. Er is geen sprake van afbetaling, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Wanneer je je toestel bij ons huurt blijft Swapphone altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

Het is mogelijk een bestelling te plaatsen met Knab bank. Knab bank doet geen IDIN verificatie daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig om je identiteit te verifiëren. 

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eenmalige contractkosten,  eerste maand en eventuele accessoires betaal je met iDEAL De betalingen van je maandelijkse kosten lopen via dockdock.

Wij vinden het belangrijk dat de overeenkomst tussen jou en Swapphone verantwoord is voor ons allebei.

Om risico’s op betalingsproblemen te beperken voeren wij geautomatiseerd krediettoetsingen uit. In deze toetsing wordt er gekeken of je veel negatieve betaalervaringen hebt en of je lopende incassotrajecten hebt. Dit is niet hetzelfde als een BKR-registratie. Bij ons huur je een smartphone en wordt er dus niets op jou naam geregistreerd.

Daarnaast kun je enkel een abonnement afsluiten wanneer je in het bezit bent van een Nederlands paspoort, ID kaart of rijbewijs.

Staat je vraag er niet bij?

Apple en Samsung toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van zowel Apple als Samsung.