Over Ons

Bij Swapphone kan je de nieuwste smartphones bestellen en per maand betalen, Product as a Service noemen we dat!

Dus een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten die we een maximale levensduur gaan geven.

Nieuw of net-niet-nieuwe smartphones die een nieuw leven verdienen kan je bij ons bestellen. Onze refurbished smartphones zijn volledig gecontroleerd en je krijgt levenslange garantie.

Jij bent flexibel, kies een Apple of Samsung smartphone en bepaal zelf je contractduur! Daarna lever je hem gewoon weer in of upgrade je naar het nieuwste model! Nog een voordeel: géén BKR registratie!

Swapphone is de ideale circulaire smartphone!

Een smartphone weggooien omdat hij niet meer in de mode is, of omdat er zulke mooie nieuwe toestellen zijn: het is gewoon zonde. Een smartphone kan nog járen mee! Waarom een prima werkend toestel op de elektronische afvalberg laten belanden?

Als bedenkers van Swapphone willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van milieu en klimaat. Het past goed in onze ideeën over maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulaire economie. Plus: er is steeds meer vraag naar producten die duurzaam zijn in aanschaf, reparatie en onderhoud.

Wie zijn wij? Swapphone is in 2019 gestart maar we hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de telecom markt! We hebben ervaring met tienduizenden toestellen van geprivatiseerde overheidsbedrijven.

Inmiddels hebben meer dan duizenden klanten Swapphone weten te vinden voor een smartphone in abonnementsvorm, zowel zakelijke klanten als consumenten.

Wil je meer weten over Swapphone? Bel of e-mail ons! We staan je graag te woord.