itunes back-up

BACK-UP ITUNES

Backup via iTunes

Een back-up maken van een iPhone doe je op de volgende manier: Ga na of je computer beschikt over de laatste versie van iTunes en update indien nodig Sluit je iOS apparaat via USB aan op de computer Ga naar Archief > Apparaten > Maak reservekopie

Wanneer je gebruik maakt van iTunes 10.7 of lager, klik dan met de rechtermuisknop op het apparaat en kies voor Maak nu reservekopie. Ga naar de iTunes voorkeuren en kies voor de tab Overzicht om te controleren of de back-up gereed is.

In het overzicht zie je de naam van het apparaat en de datum + tijd van de gemaakte back-up. Terugzetten van een back-up via iTunes

Het terugzetten van een back-up via iTunes kan zowel bij een nieuw iOS apparaat als bij het herstellen van een iOS apparaat om een probleem op te lossen.

Doorloop hiertoe de volgende stappen:

  • Sluit het apparaat aan op de computer waar de reservekopie zich op bevindt Installeer de nieuwe versie van iTunes
  • Ga naar Archief > Apparaten > Zet terug vanaf reservekopie
  • Wanneer je gebruik maakt van iTunes 10.7 of lager, klik dan met de rechtermuisknop op het apparaat en kies.

Zet terug vanaf reservekopie. Let er op dat iTunes en iOS geen ondersteuning bieden voor installatie van back-ups van nieuwere versies van iOS op apparaten met oudere versies van iOS.

Bekijk onze meest populaire producten

iphone 14 huren
iPhone 14
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone Xr
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone Xs
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Bel nog lang en gelukkig

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

No faqs information have been found

Staat je vraag er niet bij?

Apple en Samsung toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van zowel Apple als Samsung.

Reseller worden?

Zit jij in de ICT, automatisering of VOIP, dan kunnen we samen jouw diensten uitbreiden met duurzame mobiele telefonie. Word Swapphone reseller en verhoog je omzet.