Goed geregeld; iPhone 13 lease

Zoals ieder jaar komt er een nieuwe iPhone uit. Ook de iPhone 13 lease je bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je ieder jaar de nieuwste smartphone kan gebruiken voor een vast bedrag per maand. Super easy!

Wat kan je verwachten van de nieuwste iPhone 13?

De iPhone 13 is het nieuwste device van Apple. Ondanks dat de telefoon erg lijkt op zijn voorganger de iPhone 12 is het design op veel vlakken toch zeker een tikje beter! Zo heeft de iPhone 13 een kleinere notch. Deze is kleiner doordat Apple de Face ID-onderdelen heeft verkleint. Nog meer scherm over voor het beste beeld.

Met zijn 7,65 milimeter is de iPhone 13 veel dunner dan de meeste telefoons. Ideaal om de telefoon met een hand te bedienen. Ook kan hij tegen een stootje: alleen het sterkste aluminium en krachtigste keramische glas zijn goed genoeg voor de smartphone van Apple. Op deze manier blijft de telefoon langer goed en kan de telefoon dus jaren mee!

De iPhone 13 heeft een IP68-certificaat. Dit wil zeggen dat de telefoon zowel stof als waterdicht is. De waterdichtheid garantie geld tot zes meter diepte voor een half uur lang. 

iPhone 13 lease

Natuurlijk bieden wij ook de iPhone 13  aan voor een vast bedrag per maand met levenslange garantie, bijpassend hoesje en screenprotector. De iPhone 13 lease je dus bij Swapphone!

Je bepaalt zelf de flexibiliteit van je contractduur. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, een jaar, tweejaar of driejaar contract, de keuze is geheel aan jou. Wanneer je schade hebt dan zorgen wij ervoor dat we de iPhone 13 de volgende werkdag wordt vervangen aan de deur. Swappen noemen we dat.

Bestellen kan gemakkelijk online! Je doet de betaling via iDEAL en daarna teken je het contract via je bank met iDIN. Binnen enkele stappen heb jij je iPhone 13 afgerond en de volgende werkdag heb je je toestel in huis zonder dat je uren in de rij staat en zonder mega hoge aanschafkosten.

iPhone 13 lease doe je dus bij Swapphone zonder zorgen!

Bekijk onze meest populaire producten

iPhone 11
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone 8
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone Xr
+ 29,00,- eenmalige kosten
iPhone Xs
+ 29,00,- eenmalige kosten

Swapphone in 1 minuut

Bel nog lang en gelukkig

Een 100% werkende smartphone zonder hoge aanschafkosten en tegelijk een duurzame keuze maken? Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Swapphone!

Jij wilt altijd een werkende smartphone, wij swappen dat!

Swapphone is super easy. Bestel je Swapphone op werkdagen voor 15:00 uur en je ontvangt hem de volgende werkdag in huis. Een altijd werkende iPhone of Samsung voor een eerlijke prijs. Bestel je swapphone, regel je simkaart en klaar!

Wil je swappen?

Bij schade of diefstal rekenen wij een vast bedrag per geval mits je voldoet aan onze voorwaarden. Bij vragen of problemen staan we iedere werkdag voor je klaar. Onze ervaren smartphone-deskundigen helpen je graag. 

De voordelen van Swapphone

Kies jouw apparaat, het abonnement wat bij jou past en enjoy de vele voordelen die Swapphone te bieden heeft.

Veel gestelde vragen

Een Swapphone bestel je via deze website. Maak je keuze voor een smartphone, abonnementsopties en/of accessoires en volg de stappen voor betaling.

Mail ons direct. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Is het een softwareprobleem proberen we dit telefonisch op te lossen. Is ‘ie helemaal kapot’, dan krijg je de volgende werkdag een andere geleverd “swappen” noemen we dat.

Swapphone is in heel Nederland verkrijgbaar en binnenkort ook in België en Duitsland.

Je huurt het toestel van Swapphone. Het toestel wordt niet jouw eigendom, daarom doen wij geen melding bij BKR.

Ja. Een beschermhoesje gebruiken is verplicht. Daarom krijg je die bij je Swapphone geleverd, plus een goede screenprotector tegen krassen. Je eigen hippe hoesje gebruiken mag ook, als de smartphone maar goed beschermd is.

Nee, Swapphone blijft altijd eigenaar. Aan het eind van het contract lever je de smartphone weer in.

Bij schade door eigen schuld betaal je €50 voor een nieuw toestel, mits je voldoet aan onze voorwaarden. Onze voorwaarden omtrent schade kun je vinden bij schade & diefstal.

Nee momenteel is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen met knab bank.

Je meldt diefstal (of vandalisme) onmiddellijk bij de politie en Swapphone. Wanneer je voldoet aan onze voorwaarden omtrent diefstal, krijg je na betaling van €150 een nieuw toestel. Meer informatie kun je vinden bij schade & diefstal.

De prijzen zijn altijd incl. btw en per maand aangegeven. De eerste maand, accessoires en eenmalige kosten betaal je met iDEAL.

Staat je vraag er niet bij?

Apple en Samsung toestellen

In ons assortiment vind je de nieuwste modellen van zowel Apple als Samsung.

Reseller worden?

Zit jij in de ICT, automatisering of VOIP, dan kunnen we samen jouw diensten uitbreiden met duurzame mobiele telefonie. Word Swapphone reseller en verhoog je omzet.