"

Goed geregeld; iPhone 11 lease

Swappen, ruilen, wisselen, switchen, changen: hoe je het ook noemt, je doet het natuurlijk bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer een dure iPhone hoeft aan te schaffen. Wij kopen de iPhone, jij leaset ‘m tegen een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. De iPhone blijft ons eigendom en dat heeft voor jou alleen maar voordelen. Dus wacht niet langer, kies voor een iPhone 11 van Swapphone!

Lease je iPhone 11 in jouw favoriete kleur

De iPhone 11, leverbaar in onder meer zwart, wit,  groen, en rood is erg populair. En natuurlijk kan Swapphone deze smartphone leveren. Met het nieuwe dual camerasysteem maak je nog mooiere selfies, foto’s en filmpjes. Met features als slimme HDR, slofie (een selfie in slo-motion), nachtmodus en een ultragrote hoeklens leg je alles en iedereen om je heen dag en nacht levensecht vast. Het bewerken van foto’s en video’s is super gemakkelijk op de iPhone 11. De chip is sneller dan ooit. De batterij gaat lang mee. We zouden nog wel even door kunnen gaan over de iPhone 11, maar dat is meer de taak van Apple zelf toch? Wat wij hier in ieder geval duidelijk willen maken, is dat je voor een iPhone 11 lease telefoon zeker terecht kunt bij Swapphone.

Sluit nu je Swapphone abonnement af

Ook jij kunt per direct een swapphone abonnement afsluiten. Onze business? Populaire iPhones voor iedereen beschikbaar maken. Dit doen we door leaseovereenkomsten aan te bieden. Daarin staat welke telefoon jij van ons krijgt en wat je er maandelijks voor gaat betalen. Een lang, bindend contract is het niet. Je kunt op ieder moment swappen naar een ander model. Is er iets mis met het toestel, dan zorgen wij voor een nieuwe. De maandbedragen zijn niet allemaal hetzelfde. Voor een ouder model als de 8, betaal je minder dan voor een nieuwere iPhone 11 lease telefoon. Klik op  bekijk telefoons en prijzen en je krijgt een actueel overzicht van onze beschikbare toestellen en bijbehorende prijzen.

Swappen is de toekomst

Misschien kun jij het je niet meer herinneren, maar ‘vroeger’ kochten we massaal cd’, dvd’s, en boeken natuurlijk. Nu luisteren we voor een paar euro per maand oneindig naar onze favoriete muziek en lezen we onze boeken digitaal. DVD’s zijn niet meer nodig, want we kijken onze favoriete films en series op Netflix, Videoland, of een andere van de vele aanbieders. Economen noemen dit de deeleconomie. Delen en samen consumeren staat centraal in plaats van bezit. We verspillen minder, gooien zo weinig mogelijk weg en repareren dingen als ze kapot zijn. Refurbished iPhones passen in deze trend, net als swappen. Als jij ervoor kiest om voortaan te swappen, ga je mee met deze wereldwijde trend. Je draagt bij aan schonere, mooiere en duurzamere wereld. 

Een iPhone 11 lease je online

iphone-11-leaseJouw iPhone 11 lease je 24/7 online via swapphone.nl. Je klikt op een telefoon, en kiest je kleur. Als je akkoord bent met het leasebedrag, klik je op bestellen. Er verschijnt een formulier om persoonlijke gegevens in te vullen zoals naam, mobiel nummer en geboortedatum. We vragen vervolgens je toestemming wat betreft onze algemene voorwaarden, privacy statement en krediet check. Is alles duidelijk en ben je het met de afspraken eens? Doe de eerst betaling, dan versturen wij de volgende werkdag een pakket met jouw iPhone 11 lease telefoon.