Inzetten pre-owned smartphones

Wij maken gebruik van pre-owned smartphones uit duurzaamheidsoogpunt. We besparen zo namelijk flink op de productie van nieuwe toestellen, waar veel grondstoffen voor nodig zijn. Voor de productie van één smartphone zijn de volgende grondstoffen nodig: 134 kilo erts, 190 liter water en 250gram cyanide. Het uiterst giftige cyanide wordt gebruikt om de voor een smartphone benodigde 0,2 gram goud uit gouderts te halen.

Het hergebruik van een smartphone levert per saldo een besparing op van 27 kg CO2. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je telefoon 100% werkt voordat we hem je kant op sturen. Werkt hij niet? Dan ontvang je vaak binnen  24 uur een nieuwe telefoon.

Ontdek refurbished telefoons

Welkom bij Swapphone, waar we ons specialiseren in het bieden van hoogwaardige, betaalbare refurbished telefoons en veel meer. Of je nu op zoek bent naar een telefoon refurbished, accessoires, of opties voor telefoon huren, wij hebben het allemaal. In deze gids lees je meer over wat ‘refurbished telefoon’ precies inhoudt en waarom Swapphone de perfecte keuze is voor jouw technologiebehoeften.

Waarom Kiezen voor een refurbished iPhone?

Een ‘iPhone refurbished’ kopen bij Swapphone betekent dat je kunt genieten van de hoogste kwaliteit Apple-technologie tegen een lagere prijs. Onze iPhones ondergaan strenge tests om te verzekeren dat ze aan onze hoge standaarden voldoen. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare, duurzame telefoon.

Kiezen voor duurzaamheid

Een ‘refurbished telefoon’ kopen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Door te kiezen voor gereviseerde producten, draag je bij aan het verminderen van e-waste en het bevorderen van een duurzamere technologische toekomst.

Bij Swapphone streven we ernaar om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. Of je nu kiest voor een iPhone, een ‘telefoon huren’, of accessoires zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en doe mee aan de revolutie van duurzame technologie.

Accessoires

Naast telefoons, vind je bij Swapphone een verscheidenheid aan accessoires die perfect bij jouw apparaat passen. Van oplaadkabels tot beschermhoesjes, wij hebben alles om je ervaring met je ‘telefoon refurbished’ te verbeteren.

Refurbished,telefoons,toestellen

Wat betekent ‘Refurbished’ eigenlijk?

Refurbished, of gereviseerd, betekent dat een toestel is geretourneerd, gecontroleerd, gerepareerd indien nodig, en weer verkocht wordt. Deze toestellen zijn vaak nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Bij Swapphone garanderen we dat elke ‘refurbished telefoon’ die wij verkopen van topkwaliteit is. Zo heb je de garantie van een nieuw toestel, maar dan voor een fractie van de prijs.

Telefoon huren bij Swapphone

Naast de verkoop van ‘refurbished telefoons’, bieden we ook de optie om telefoons te huren. ‘Telefoon huren’ is een flexibele en budgetvriendelijke manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie zonder een grote vooruitbetaling te doen. Onze huurmodellen zijn afgestemd op jouw behoeften en budget.