Xssive powerbank 30000mAh

Xssive powerbank 30000mAh model PB21 Deze powerbank beschikt over 30000 mAh batterij waarmee je tot wel 8x je telefoon/tablet kan opladen. De powerbank biedt PD+QC3.0 'dual quick charge' voor betere laad efficiëntie. Compatible met Android, Apple, Huawei, Samsung en Xiaomi met 'quick charge' functie. Deze krachtige Xssive Powerbank 30000 mAh met LED-display biedt 3x output en 2x input.

 40,00 incl. btw

iPhone XS 64GB

iPhone XS Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone XS, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone XS zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone XS refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een refurbished toestel te adopteren en draag bij aan een circulaire economie.

 329,00 incl. btw

iPhone Xr 64GB

 259,00 289,00 incl. btw

iPhone Xr 64GB

iPhone Xr Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone Xr, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone Xr zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone Xr refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Wij hebben meerdere toestellen met zowel A kwaliteit als B kwaliteit, bij een B grade toestel krijgt u een gratis hoesje en screenprotector twv 30 euro. A Grade toestellen zijn met geen tot weinig zichtbare gebruikersporen, terwijl B grade zichtbare gebruikersproren heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een

 259,00 289,00 incl. btw

iPhone X 64GB

iPhone X Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone X, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone X zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone X refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een refurbished toestel te adopteren en draag bij aan een circulaire economie.

 289,00 incl. btw

iPhone SE(2020) 2e

 179,00 199,00 incl. btw

iPhone SE(2020) 2e

iPhone SE(2020) 2e generatie Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone SE(2020) 2e generatie, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone SE(2020) 2e generatie zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone SE(2020) 2e generatie refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een refurbished toestel te adopteren en draag bij aan een circulaire economie.

 179,00 199,00 incl. btw

iPhone SE(2016) 16GB

iPhone SE Refurbished bij Swapphone: Compacte Krachtpatser Dompel jezelf onder in de wereld van Apple met de iPhone SE refurbished van Swapphone. Dit compacte toestel, gekenmerkt door zijn krachtige prestaties en tijdloos design, biedt een ongeëvenaarde ervaring die je zou verwachten van een premium Apple product, maar dan voor een fractie van de originele prijs. Kenmerken A-Grade Kwaliteit: Onze iPhone SE toestellen zijn zorgvuldig geselecteerd en vallen onder de A-Grade categorie. Dit betekent dat ze slechts minimale gebruikerssporen bevatten en qua uiterlijk bijna als nieuw zijn. Optimale Batterijprestaties: Bij Swapphone garanderen we dat de accucapaciteit van onze refurbished iPhone SE boven de 90% ligt. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare batterijduur die je dagelijkse activiteiten moeiteloos ondersteunt. Gratis Accessoires: Bij elke aankoop van een iPhone SE refurbished krijg je er een hoogwaardige oplaadkabel en een handige simpin bij. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt om optimaal

 60,00 incl. btw

iPhone 8 64GB

 119,00 129,00 incl. btw

iPhone 8 64GB

iPhone 8 Refurbished bij Swapphone: De Slimme en Zekere Keuze Ontdek de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs met de iPhone 8 refurbished van Swapphone. Deze iPhone, bekend om zijn gestroomlijnde design en indrukwekkende prestaties, is zorgvuldig gereviseerd om je de vertrouwde Apple-ervaring te bieden zonder de hoge kosten van een nieuw toestel. Bij Swapphone zijn we trots op onze nauwgezette benadering van refurbished technologie. Elke iPhone 8 die onze deuren verlaat, heeft een grondige inspectie en certificering ondergaan, en komt met 1 jaar garantie. Dit garandeert dat je een toestel ontvangt dat zowel technisch als esthetisch aan de hoogste normen voldoet en met de zekerheid van de garantieperiode. Waarom kiezen voor een iPhone 8 refurbished van Swapphone? Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis

 119,00 129,00 incl. btw

iPhone 7 32GB

 75,00 89,00 incl. btw

iPhone 7 32GB

iPhone 7 Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone 7, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone 7 zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone 7 refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een refurbished toestel te adopteren en draag bij aan een circulaire economie.

 75,00 89,00 incl. btw

iPhone 6S 16GB

 59,00 69,00 incl. btw

iPhone 6S 16GB

iPhone 6S Refurbished bij Swapphone: Klassieke Elegantie Herontdekt De iPhone 6S, een mijlpaal in Apple's rijke geschiedenis van innovatie, blijft een favoriet onder tech-liefhebbers vanwege zijn naadloze balans tussen prestaties en design. Als je op zoek bent naar de beproefde kwaliteit van de iPhone 6S zonder de zware prijs van een gloednieuw model, dan is onze iPhone 6S refurbished bij Swapphone de perfecte keuze voor jou. Kenmerken Accu capaciteit: Al onze toestellen worden geleverd met een capaciteit boven de 90% Conditie: Al onze toestellen zijn A Grade, dit betekent dat de toestel dat u koopt minimale gebruikerssporen heeft. Gratis Accesoires: Laadkabel + Simpin Betrouwbaarheid: Profiteer van de vertrouwde kwaliteit van Apple, de zekerheid van Swapphone en een jaar garantie. Duurzaamheid: Kies voor een duurzamere optie door een refurbished toestel te adopteren en draag bij aan een circulaire economie.

 59,00 69,00 incl. btw