"

Word Swapphone
reseller en verhoog je omzet!

Duizenden gebruikers genieten van zorgeloos bellen, internetten en appen met ons Swapphone abonnement. Zit jij in de ICT, automatisering of VOIP, en wil of doe je ook telecom, dan kunnen we samen jouw diensten uitbreiden met duurzame mobiele telefonie, zonder rompslomp. Wij swappen dat!

Mobiele telefoon as a service – Bereikbaarheid gegarandeerd

Swapphone levert ‘premium smartphones as a service’ van Apple, Samsung of Fairphone. Wij zorgen er voor dat iedere medewerker van jouw klant altijd voorzien is van een werkend premium mobiele telefoon. Dat is telefoonlease inclusief onze super Swapservice.

Is er defect of schade aan een toestel of is er sprake van diefstal? Daar heb je zelf geen omkijken meer naar, Swapphone regelt dit met jouw klant. Heeft je klant een problemen met het toestel? Dan kan hij of zij ook gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Breid je dienstenpakket uit!

De klant vraagt je waarschijnlijk al vaker of jij ook zijn smartphone kan leveren, vervangen of repareren. Waar je eerst ‘nee’ verkocht of uit service oogpunt je klant helpt, kunnen wij je nu helpen deze vraag om te zetten in een verdienmodel. Fijn voor jou en je klant. Een extra waardering en omzet voor jou. 

Werk met ons samen, word partner.

Omdat jij ons helpt, helpen wij jou ook. Dus wanneer jij Swapphone aan je klant introduceert voor zorgeloos mobiel telefoongebruik, krijg jij van ons hiervoor een afsluitprovisie. Bij 50 telefoons kan dit oplopen tot € 2.250,- bij een looptijd voor 36 maanden, hier hoef je niets voor te doen, wij doen al het werk!

Sluit je een swapphone-fieldservice abonnement af op een nieuwe te leveren smartphone voor de Field service zorgeloze afhandeling van defect en schade, dan krijg je van ons eenmalig 15% van de contractwaarde. Bij een Plus abonnement van 24 maanden voor 50  toestellen met een waarde van €500,00 krijg je €592,00. Ook hier hoef je niets voor te doen! Wij ontzorgen je klant volledig bij defect en schade.

Word Swapphone reseller!

Neem contact op voor meer informatie!

Contactformulier
Neem contact met ons
op via het onderstaande formulier